Aad Siebel

Mijn naam is Aad Siebel en ik woon al meer dan twintig jaren in de wijk Kralingseveer in de Damhertstraat. Ik woon hier met mijn 2 dochters en mijn echtgenote en het bevalt ons erg goed. Mijn echtgenote is pedicure en mijn beide dochters studeren aan de Hogeschool Rotterdam.

"Samen met u werk ik graag aan een leefbare, schone en gezellige wijk waar het goed toeven is voor iedereen!"

De wijk Kralingseveer vind ik een prettige wijk om in te wonen omdat het er rustig is, met behoorlijk wat groen (het productiebos), dicht bij de uitvalswegen en de metro en je bent zo in het centrum van zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel!

Desondanks blijven er wel enkele aandachtspunten! Hierbij moet je denken aan de entree van de wijk komende vanaf de Abraham van Rijckevorselweg. Aan de rechterzijde heb je het Bouwmanterrein en dit ziet er niet zo best uit. Daarnaast kan er ook het nodige gebeuren aan de verkeersveiligheid in de wijk, hierbij moet je o.a. denken aan de snelheid op de IJsselmondselaan.

Daarnaast wil ik wil me inzetten voor een schoner Kralingseveer en aandacht voor verbeterde bestrating en meer groenonderhoud. Zodoende hoop ik dat Kralingseveer een fijne wijk is en blijft voor de Kralingseveerders!

Volg ons op Facebook en Instagram of neem contact met ons op via de e-mail.

Klik hier om lid te worden van de whatsapp-groep.

Of schrijf u in voor de nieuwsberichten:
Contact

Wijkraad Kralingseveer
Rendierstraat 3
3064 AX  Rotterdam
Nederland
wijkraadkralingseveer@outlook.com