Ilse van der Meer

Mijn naam is Ilse van der Meer en ik woon samen met mijn man en bonusdochter iets meer dan 10 jaar in de prachtige wijk Kralingseveer.

"Door de krachten te bundelen en samen te werken aan gemeenschappelijk doelen, kunnen wij alles uit de wijk halen wat erin zit, voor nu en in de toekomst."

Kralingseveer is een authentieke wijk, een dorp binnen de gemeente Rotterdam. Een wijk met een Rotterdams hart waar de meeste bewoners nog naar elkaar omkijken en waar veel vrijwilligers zich inzetten voor activiteiten.

Helaas kampen we wel met achterstallig onderhoud, gevaarlijke verkeerssituaties en een verwaarloosd Bouwmanterrein. Bovendien liggen er grootste plannen voor het Rivium die enorme impact zullen hebben op de wijk en worden er binnen de wijk woningen opgekocht om deze vervolgens te gebruiken voor kamerverhuur.

Ik zou mij heel graag voor en samen met de bewoners in willen zetten binnen de wijkraad zodat wij terug kunnen naar een mooie, veilige en prettige leefomgeving voor jong en oud.
Een wijk waar veilig gespeeld kan worden, waar ouderen en jeugd een plek hebben om samen te komen. Een wijk waar lokale ondernemers mogelijkheden krijgen en initiatieven van de bewoners onder de aandacht gebracht worden.
Een wijk om trots op te zijn!

Volg ons op Facebook en Instagram of neem contact met ons op via de e-mail.

Klik hier om lid te worden van de whatsapp-groep.

Of schrijf u in voor de nieuwsberichten:
Contact

Wijkraad Kralingseveer
Rendierstraat 3
3064 AX  Rotterdam
Nederland
wijkraadkralingseveer@outlook.com