Martine Couvert

Sinds 1 september ben ik wijkmanager van Kralingseveer. Ik ben de linking pin tussen de wijk en de afdelingen van de gemeente Rotterdam. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat de afdelingen problemen en meldingen oppakken die binnenkomen via onder andere bewoners en de wijkraad.

“Ik ben nieuwsgierig en heb echte interesse in de mensen. Ik wil de mensen dan ook echt zien en laten zien dat ze gehoord worden. Niet alle problemen zijn op te lossen, maar misschien wel te verzachten”

Na een half jaar werken in Amsterdam, wilde ik weer terug naar Rotterdam. Toen ik zag dat er een wijkmanager werd gezocht, wist ik gelijk dat die functie helemaal bij mij past.

Ik wil mijn best doen om Kralingseveer nog mooier en leefbaarder te maken. Ik ben naast wijkmanager ook bewoner van Rotterdam en wil net zo goed als de inwoners van Kralingseveer dat de gemeente naar ons luistert en met ons samenwerkt. Ik wil dan ook zichtbaar zijn en samen het verschil kunnen maken: niet vanaf een afstand op kantoor.

Ik heb trouwens niet zo heel erg het gevoel dat ik ‘van de gemeente ben’. Mijn team bestaat eigenlijk uit bewoners, ondernemers, partners en collega’s in Rotterdam.

Volg ons op Facebook en Instagram of neem contact met ons op via de e-mail.

Klik hier om lid te worden van de whatsapp-groep.

Of schrijf u in voor de nieuwsberichten:
Contact

Wijkraad Kralingseveer
Rendierstraat 3
3064 AX  Rotterdam
Nederland
wijkraadkralingseveer@outlook.com