Miki Autar

Ik ben Miki Autar en ik woon samen met mijn vriendin en hond sinds 2 jaar in de wijk. Wij zijn uit het drukke centrum van Rotterdam verhuisd naar Kralingseveer vanwege het vele groen en knusse karakter.

"Het gras is altijd groener daar waar je het verzorgt." (Alleen water geven is niet genoeg )

Kralingseveer is een wijk met een knusse, dorpse uitstraling. Een uniek stukje Rotterdam waar je heerlijk kunt wonen, wandelen en relaxen. Maar ook is het een wijk waar flink wat werk aan de winkel is. Verzakte straten en stoepen, slecht onderhouden groen, een aftands industrieterrein als entree en min of meer braakliggend terrein op sommige plekken in de wijk zijn een aantal voorbeelden van zaken die afdoen aan het leefcomfort en imago van onze wijk.

Daarnaast is de wijk min of meer gesandwiched tussen Capelse wijken. Hetgeen voor uitdagingen zorgt als het gaat om het behartigen van de belangen van de wijkbewoners bij infra- en bouwprojecten rondom de wijk.

Genoeg te doen de komende tijd. Daarom werk ik samen met de andere wijkraadleden en wijkbewoners graag aan een betere wijk. Een frisse, groene, gezellige wijk die aantrekkelijke is voor huidige én nieuwe bewoners. Samen; want Kralingseveer is voor ons allemaal.

Volg ons op Facebook en Instagram of neem contact met ons op via de e-mail.

Klik hier om lid te worden van de whatsapp-groep.

Of schrijf u in voor de nieuwsberichten:
Contact

Wijkraad Kralingseveer
Rendierstraat 3
3064 AX  Rotterdam
Nederland
wijkraadkralingseveer@outlook.com